Retourneren | San Bao

San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contacteer San Bao

Menu

Internet-aankoop terugsturen

Na aankoop via onze internet-webshop heeft u een bedenktijd van 14 dagen. U heeft de mogelijkheid om het aangekochte product binnen deze termijn met opgave van reden terug te sturen.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling.

Het product dient in originele staat en verpakking, zonder gebruikssporen te worden geretourneerd.
Tijdens de 14 dagen bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
Dit betekent dat u enkel het product mag uitpakken en inspecteren om de kenmerken en werking vast te stellen en dit houdt ook in dat u het product in originele verpakking met de aanwezige labels en verzegelingen en voldoende beschermd tegen breuk verstuurt.

Na controle van retourzending zullen wij de betaling die u heeft gedaan voor de aankoop van het product zo snel mogelijk terug storten. Hierbij wordt omwille van administratieve afhandeling een maximale termijn gehanteerd van 14 dagen.

Wij vragen u het verzendbewijs van uw retournering te bewaren en ons door te zenden per e-mail.

Retouradres:
San Bao  Eeuwfeeststraat 2 – 3400 Ezemaal (België)

Jouw leven en gezondheid in harmonieSan Bao

Instituut San Bao draait om leven in harmonie en balans. We geven opleidingen, verkopen gespecialiseerde producten, geven yogalessen, gezondheidsbegeleiding, delen ervaringen en nog zo veel meer.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van San Bao.