SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

TCM Massages

TCM Massages en aanvullende behandelingen

Aanvullende behandelingen die indien nodig kunnen worden toegevoegd aan een behandeltraject ter verlichting van een klacht.

Lymfedrainage – Gembercompressen – Klei/kuurcompres – Moxa behandeling – Cupping behandeling – Oorkaarsbehandeling (inclusief 2 oorkaarsen, etherische oliën)
Voetreflexmassage – Energetisch voetbad licht en kleur – Voetbad ‘Spa’ met dode-zeezout 

TCM massage met Kleur-Lichtpunctuur

Een holistische behandeling gebaseerd op de eeuwen oude filosofie uit het oosten waarbij er gewerkt wordt op energiebanen en drukpunten om het lichaam in balans te brengen.
Naar gelang uw conditie en erfelijke aanleg kan er een keuze gemaakt worden uit de ‘Traditional Chinese Medicine’ drukpuntmassages Relax, Detox of Vitaliteit, eventueel gecombineerd met een scrub behandeling voor reiniging en vitalisering van de huid. De oliën waarmee gewerkt wordt worden individueel samengesteld en zijn op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en balancering van de aura. Deze massages worden aangevuld met een specifieke kleurenpunctuur/acupunctuur behandeling om uw lichaam te laten terugkeren naar het grootst mogelijke evenwicht.

Kleurenpunctuur zorgt voor:

  • Behandeling op het niveau van lichaam, ziel en geest​
  • De weg terug naar meer vitaliteit en vreugde​
  • Aanraking oorzaak van lichamelijk/emotionele spanning​
  • Bewustwording op een dieper niveau
  • Inzicht in levenspatronen
  • Verlichting lichaamsspanning en pijn
  • Bewandel de weg van gezondheid en vitaliteit met uw hart, tijdens een moment van Bewust Zijn!

Praktische informatie:

Alle aanvullende behandelingen kunnen gecombineerd worden met kleurenpunctuur, Photonwave, acupunctuur, esogetische kleur/klankmuziek, en/of facetkristal-behandeling
Een aanvullende behandeling: € 31,- – € 62,- / 30-60 minuten
Het aantal oorkaarsen wordt apart in rekening gebracht.
Er worden geen extra kosten aangerekend om een aanvullende behandeling te combineren met andere behandeling indien de totale behandeling 60 minuten duurt.