Acupunctuur | San Bao

San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contacteer San Bao

Menu

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

acupunctuur

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is één der oudste energetische-therapeutische technieken der Chinese geneeskunde, welke reguleert en streeft naar evenwicht in de energiehuishouding, de balans tussen yin en yang. Ziekte en/of pijn wordt beschouwd als een verstoring in dit evenwicht, en bekeken in het totaalbeeld van het lichaam. 

Hoe werkt acupunctuur? 

Door een netwerk van interne banen over het gehele lichaam, welke meridianen genoemd worden, stroomt onze energie. Op deze banen bevinden zich allerlei acupunctuurpunten die met behulp van naaldjes worden aangeprikt om de energiestroom te reguleren waardoor er een klachtenvermindering kan optreden. Daarna kunnen deze punten met gekleurd licht ingestraald worden om de informatiestroom te beïnvloeden waardoor er ook gewerkt wordt aan de oorzaak die ten grondslag ligt aan het probleem. Een acupunctuurbehandeling kan met kleurenpunctuur gecombineerd worden indien een extra stimulering in het gezondheidsbevorderend proces nodig is en samengevoegd zorgt dit voor een extra diepe werking.

Praktische informatie

* Acupunctuur wordt enkel toegepast in mijn praktijk in Nederland.

 

 

Jouw leven en gezondheid in harmonieSan Bao

Instituut San Bao draait om leven in harmonie en balans. We geven opleidingen, verkopen gespecialiseerde producten, geven yogalessen, gezondheidsbegeleiding, delen ervaringen en nog zo veel meer.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van San Bao.