Kortingskaarten en stand op Massage Complementair Vakbeurs 2019 | San Bao

San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contacteer San Bao

Menu

De Massage Complementair Vakbeurs op 15 & 16 maart 2019 

Kom ons bezoeken op de beurs en bestel je inkomkaarten aan kortingstarief
reserveer uw kaarten op www.sooner.nl of  >> https://www.sooner.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs >> en gebruik de unieke codebao‘ en betaal geen €12,- entree maar €7,-.

Graag tot ziens op de beurs! Stand 167

 Ontdek en ervaar onze KLEUR-LICHT OLIËN op onze beursstand

Kom samen met ons jouw beroepsuitoefening in de complementaire zorg professionaliseren, uitbreiden en personaliseren. Wij richten ons niet alleen op jouw klanten maar ook op jouzelf.

Op onze stand kun je ontdekken hoe je kleuren kunt integreren in je massage of andere complementaire werkworm. De kracht van kleuren. De verschillende kleurfrequenties, met elk hun specifieke betekenis, oefenen een invloed uit op onze stemmingen, gedrag en vitale lichaamsfuncties. Aanbrengen op acupunctuurpunten, reflexzones, segmenten en of lichaamszones…………….. Door het masseren van acupunctuurpunten en zones geven we een impuls om het kleur tekort aan te vullen en de energie balans te herstellen. Diepere behoeften en innerlijke kwaliteiten worden hierdoor aangesproken.

Een meerwaarde om een massage naar een hoger level te tillen.

Ontdek als zorgprofessional wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.

Hieronder enkele reacties over de Kleur-Licht oliën:

Heel tevreden! ‘top’ voor mijn onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik ‘s morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. – Hilde –

Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al van alles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch! – Sandra –

Deze oliën werken holistisch en zorgen voor een optimale balans!

Met zorg voor de mens en het beste uit de natuur!

Een beurs vol inspiratie, lezingen, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Deze “samen Natúúrlijk beter’ is een bezoek waard.

Ken je iemand die deze kennis goed kan gebruiken? Delen maar 🙂

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Jouw leven en gezondheid in harmonieSan Bao

Instituut San Bao draait om leven in harmonie en balans. We geven opleidingen, verkopen gespecialiseerde producten, geven yogalessen, gezondheidsbegeleiding, delen ervaringen en nog zo veel meer.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van San Bao.