Kleurentherapie : alles over de kracht van kleuren | San Bao

San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Lieve klanten,

Wij zijn verheugd jullie weer te mogen verwelkomen vanaf 9 juni. Voorzorgsmaadregels worden genomen om jullie zo veilig mogelijk te ontvangen.                Zowel voor de praktijk -cursussen-yoga-futons zijn voorzieningen getroffen. Bel of mail gerust voor vragen, advies of om te horen hoe ik je online verder kan helpen.

Het San Bao Team 

Kleurentherapie: De Kracht van Kleuren

Je bewuster zijn van eigenschappen van kleuren

Dit betekent automatisch dat kleuren je kunnen ondersteunen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kleuren zijn niet alleen een kwestie van mode of smaak. Kleuren onthullen de geheimen van je persoonlijkheid en geven inzicht in de verschillende periodes van je ontwikkeling. Het zijn ‘power tools’, die voor verdieping zorgen en je als mens completer maken. Kleuren werken door op je gemoedstoestand. Je zult misschien niet elke dag bezig zijn met de betekenis van kleuren, maar je mag er zeker van zijn dat ze je veel meer beïnvloeden dan je durft dromen.

                                                                                                                

 

Hoe kan je kleuren gebruiken om het maximale uit jezelf te halen?

Wat doen al die kleuren met je? En vooral: hoe kun je ze op een dusdanige manier gebruiken om het maximale uit jezelf te halen. Je leert hierdoor jezelf beter kennen. Behalve voor je persoonlijkheid kunnen kleuren ook goed zijn voor je gezondheid. Bij het masseren van Inge Cox Kleur-Licht oliën is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar de positieve en negatieve Kleurkwaliteiten in jezelf. Je krijgt eerst informatie hoe je dit kunt testen zonder dat je ego hierin de overhand neemt.  De extra focus op je ademhaling zorgt voor meer ontspanning en verbinding, zodat je bewuster contact met jezelf maakt.

 

Symbolisch gezegd: met kleurentherapie gaan we naar binnen kijken.

Je leert hoe je praktisch de Inge Cox Kleur-Licht oliën kunt toepassen en hoe je er de nodige voordelen uit kunt halen. De kleurfrequenties: rood, oranje, geel, groen, turquoise, blauw, indigo en violet zijn toegevoegd aan een olie waardoor je lichaam via energiepunten nog eens extra voorzien wordt van de juiste dosis vitaliteit en kleurenergie. Om je energie in balans te brengen en te verdiepen in je eigen processen is het nodig om het verschil tussen de begrippen gevoel, emotie, instinct en intuïtie te begrijpen. Dit leer je in de kleurentherapie-workshop Gevoel-Emotie-Intuïtie en Kleurkwaliteiten.

1 reactie op “Kleurentherapie: de Kracht van Kleuren”

Laat een reactie achter