Kleurenpunctuur - San Bao

San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Kleurenpunctuur

Basis werken met kleur en licht

Je leert stap voor stap de eerste beginselen kennen van de helende werking van licht en kleur volgens de methode van Peter Mandel, de grondlegger van de kleurenpunctuur. Vernieuwende analyses geven inzicht hoe je kunt gaan werken met kleurenpunctuur. Hierna volgt het opstellen en aanpassen van een effectief behandelplan, rekening houdende met de oorzaak van een klacht. Ook oefen je met verschillende soorten lichtsets zodat je die in je eigen praktijk kunt toepassen. Module 1 bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte waarin je de lesstof met de andere cursisten direct oefent. Je zult ervaren dat samenwerken met collega’s je veel steun geeft en zeker nieuwe inspiratie oplevert.

Lesdata en inschrijvingen

[ameliaevents tag=module1]

Verder traject

Wil je je verder verdiepen in de kleurenpunctuur kun je na het volgen van Module 1 een vrije keuze maken uit de andere modules. Ook hierin staat de visie van Peter Mandel centraal en leer je algemene en specifieke kleur-licht-behandelingen ter ondersteuning bij milde tot zware klachten bij je cliënten. Dat varieert van behandelingen voor pijn, ontgiften, harmonisering van de hersenen, meridiaan behandelingen, prenatale en geboortetrauma’s en veel meer.

In Modules 7 tot 12 leer je behandelingen geven van ‘hogere orde’ in relatie tot de astrologie en individuele patronen. Deze kun je gebruiken om de psychologische achtergronden van fysieke klachten van je cliënten in kaart te brengen en te behandelen.

Download hier: Brochure-opleiding-Kleurentherapie-Kleurenpunctuur

Lesdata en inschrijvingen

[ameliaevents tag=kleurenpunctuur]