San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Recente berichten

Kleur-Licht olie Detox Immune ondersteunt het immuunsysteem voor te ontgiften een een krachtige weerstand

In deze blog lees je hoe de Kleur-Licht olie Detox Immune helpt om je immuunsysteem te ondersteunen om preventief krachtig te blijven. Het maakt de energie vrij in het lichaam om te ontgiften zodat er een krachtige weerstand kan worden opgebouwd.

Detox Immune:  Therapeutische Holistische Massage olie

Kleur-Licht olie Detox Immune is ontworpen om je lichaam te helpen ontgiften en je immuunsysteem te versterken. Deze olie is een ideale keuze voor iedereen die zijn afweer wil stimuleren en preventief krachtig wil blijven.

Laat je lichaam stralen met onze Detox Immune olie. Ontworpen om je energie te stimuleren en je immuunsysteem te versterken. Voel de kracht van elke druppel terwijl het de energiestromen activeert die verbonden zijn met je immuunsysteem. Geef jezelf de ondersteuning die je nodig hebt om gezondheid en welzijn te omarmen, van binnenuit en buitenaf.

Veel leesplezier voor meer energie en vitaliteit!

Reinig je lichaam, verlicht je geest en hervind je innerlijke kracht

Ontgiften en Reinigen
Kleur-Licht olie Detox Immune olie helpt je lichaam bij het verwijderen van toxines en afvalstoffen. Door regelmatig gebruik van deze olie, kun je een diepgaande reiniging ervaren die bijdraagt aan een gezonder en vitaler lichaam. Het ontgiftingsproces wordt ondersteund, waardoor je je lichter en energieker voelt.

Stimuleert de weerstand
Deze olie is bijzonder effectief in het stimuleren van de weerstand. Door de unieke combinatie van ingrediënten, helpt Detox Immune je immuunsysteem te versterken en je lichaam voor te bereiden op het afweren van ziekteverwekkers. Het is een uitstekende manier om je gezondheid preventief te ondersteunen en jezelf te beschermen tegen ziektes.

Versterk Je Afweer en Blijf Krachtig
Gebruik de Kleur-Licht olie Detox Immune om je lichaam te helpen ontgiften en je immuunsysteem te versterken. Deze olie biedt niet alleen fysieke ondersteuning maar helpt
je ook om je energetische balans te behouden, zodat je je krachtig en weerbaar voelt.

Hoe te gebruiken

Detoxen is niet alleen een proces van loslaten; het gaat ook om het versterken van je immuunsysteem en je algehele welzijn. De Kleur-Licht olie Detox Immune is speciaal ontwikkeld om je lichaam te ondersteunen in deze belangrijke rol, zowel fysiek als energetisch. Hier zijn enkele manieren om deze krachtige olie te gebruiken:

  1. Ademhaling en Intentie: Start je dag met een moment van verbinding. Breng een paar druppels Detox Immune aan op je handen, wrijf ze samen en adem diep in. Laat de verwarmende geur je beschermen en je geest helder maken voor de dag die voor je ligt.

  2. Ritueel van Versterking: Neem een warm bad of een ontspannende douche. Voeg een paar druppels Detox Immune toe aan het water. Terwijl je jezelf onderdompelt, visualiseer je dat je je immuunsysteem versterkt en jezelf omhult met een beschermend schild.

  3. Massage en Verlichting: Gebruik de olie tijdens een zelfmassage of laat iemand anders je masseren. Breng de olie aan op je borst en nek, waar je vaak spanning of stress voelt. Laat de olie zijn werk doen en voel hoe je lichaam ontspant en herstelt.

  4. Meer Balans met acupressuur: In de bijsluiter die in het doosje zit van de Kleur-Licht olie staat een overzicht van energiepunten die je kunt masseren voor ondersteuning van je afweer en vitaliteit.

  5. Meditatie en Reflectie: Voeg een paar druppels Detox Immune toe aan de Colour Vibrational Bodylotion. De aroma helpt je om dieper te ontspannen en je focus te richten op zelfzorg en bescherming. Dit is een waardevol moment om je intenties te verankeren en jezelf te omarmen.

  6. Ter ondersteuning van je immuniteit: Of je nu te maken hebt met seizoensgebonden ongemakken of gewoon je weerstand wilt versterken, gebruik de olie als een dagelijkse herinnering om goed voor jezelf te zorgen en je immuunsysteem te ondersteunen.

De Kleur-Licht olie Detox Immune helpt je om een stevige basis van gezondheid en vitaliteit te creëren. Omarm deze kans om jezelf te beschermen en laat de olie je ondersteunen op je pad naar een energiek en gezond leven.

Wil je graag persoonlijke begeleiding? Neem dan even contact op.

Kleur-Licht olie Detox Immune: Jouw Bescherming en Vitaliteit!

Geuren & plantenkracht
De verkwikkende werking van Jeneverbes stimuleert je immuunsysteem, terwijl het tegelijkertijd het ontgiftingsproces in je lichaam bevordert, waardoor je je lichter en energieker voelt. Rozemarijn werkt diep in op je lever en galblaas, ondersteunt hun natuurlijke reinigingsproces en helpt je om nieuwe kracht te vinden, zelfs na een periode van uitputting.

De frisse geur van Lemongras verheldert je geest en geeft je een oppepper op momenten dat je vermoeid bent, waardoor je je opnieuw gefocust en opgewekt voelt. Citroenmunt brengt rust en ontspanning in je buikregio en ondersteunt daarbij ook je immuunsysteem, zodat je je weerbaar en ontspannen blijft.

Selder heeft een zuiverende en stimulerende werking die niet alleen je zenuwstelsel ondersteunt, maar ook je lichaam helpt om afvalstoffen effectief af te voeren. Lavas versterkt dit ontgiftingsproces en heeft daarnaast een gunstig effect op je huid, zodat je je niet alleen van binnen, maar ook van buiten stralend voelt.

Als basis biedt Sesamolie een zachte, voedende werking die zowel je lichaam als geest ten goede komt, en zorgt dat je je weer energiek en in balans voelt.

Verbeterde Energie en Vitaliteit
Door je lichaam te ontgiften en je afweer te stimuleren, kun je een nieuwe bron van energie en vitaliteit aanboren. De Detox Immune olie helpt je om je gezondheid op peil te houden en je voor te bereiden op de uitdagingen van het dagelijks leven.

Ervaar de Kracht van Detox Immune
Ontdek de voordelen van de Kleur-Licht olie Detox Immune om je lichaam te ontgiften en je immuunsysteem te versterken. Voel hoe je weerstand wordt gestimuleerd en je krachtig blijft, zodat je een optimale gezondheid kunt behouden. Laat de Kleur-Licht Olie Detox Immune je begeleiden naar een leven vol energie en vitaliteit.

Unieke Synergie van Planten, Gekleurd Licht, Edelstenen en Geometrie
De kracht van Detox Immune ligt in de unieke synergie van zorgvuldig geselecteerde planten, gekleurd licht, edelstenen en geometrische patronen. Deze holistische benadering zorgt voor een diepgaande ondersteuning op meerdere niveaus, waardoor je lichaam, geest en ziel in balans komen.

Kleur-Licht olie Detox Immune

  • Ontgiften en reinigen
  • Stimuleert de weerstand
  • Gebruik samen met de Detox Clear voor een optimaal detox resultaat

Download de PDF  Detox Immune
Download de PDF Body lotion & Detox Immune
Ontdek de kracht van onze Detox Immune olie en geef jezelf de kans om te vernieuwen en in balans te komen—een essentiële stap naar een gezonder, vitaler leven!

Bestel bij je Kleur-Licht olie therapeut/verdeler

Kies om je lichaam en geest krachtiger te maken, elke dag opnieuw
De Kleur-Licht Olie Detox Immune biedt je niet alleen een fysieke reiniging, maar ook een spirituele vernieuwing, waardoor je jezelf kunt bevrijden van wat je niet langer dient. Voeg deze olie toe aan je dagelijkse ritueel en ervaar hoe je lichaam en geest sterker en lichter worden, klaar om de uitdagingen van elke dag aan te gaan.

Boek je Herbronningskuur Colour Transformation Detox & Clear 
Heb je hierin interesse? Neem dan even contact op.

** Lees ook de Blog over de werking van de Kleur-licht olie Detox Clear

Meer inspirerende Blog artikels hieronder

Ken je iemand die deze kennis goed kan gebruiken? Delen maar :-)

Sharing is caring!

Heb je nog vragen over dit product?
Inge helpt je graag verder!

 Facebook      E-mail  Instagram