San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Recente berichten

Kleur-Licht olie Detox Clear voor een zachte zuivering van de lymfe en ondersteuning ontgiftingsproces

In deze blog lees je hoe de Kleur-Licht olie Detox Clear zorgt voor een zachte zuivering van lymfe & vochtwegen en ondersteunt de spijsvertering het ontgiftingsproces.

Detox Clear:  Therapeutische Holistische Massage olie

De Kleur-Licht olie Detox Clear is speciaal ontwikkeld om je lymfesysteem en spijsvertering te zuiveren en te ondersteunen. Deze olie biedt een krachtige ontgiftende werking en helpt je lichaam om de vochtbalans te reguleren, wat essentieel is voor een optimale gezondheid en welzijn.

Ervaar een vernieuwde helderheid met de Detox Clear olie. Laat jezelf bevrijden van ongewenste toxines terwijl deze zuiverende en afvoerende formule de energiepunten en paden ondersteunt die je spijsverteringsstelsel en lymfesysteem versterken. Voel je bevrijd en vol energie terwijl je lichaam zich ontdoet van wat het niet nodig heeft, waardoor ruimte ontstaat voor balans en vitaliteit.

Veel leesplezier voor meer energie en vitaliteit!

Een zachte zuivering van de lymfe brengt balans en ontgift je lichaam met liefdevolle zorg

Ontgiften en Zuivering
Kleur-Licht olie Detox Clear biedt een krachtige energie in het ontgiftingsproces van je lichaam. De olie helpt om toxines en afvalstoffen te verwijderen, waardoor je een diepe reiniging ervaart. Dit zuiveringsproces zorgt ervoor dat je je lichter en energieker gaat voelen.

Regulatie Vochtbalans
Een goede vochtbalans is cruciaal voor een gezond lichaam. Detox Clear helpt bij het reguleren van de vochtbalans, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid van je lichaam. Door de vochtbalans te optimaliseren, helpt deze olie om zwellingen en ophopingen van vocht in het lichaam te verminderen.

Zuivere Lymfe en Spijsvertering
Gebruik de Kleur-Licht olie Detox Clear om je lymfesysteem en spijsvertering te zuiveren. Deze olie biedt niet alleen fysieke ondersteuning maar helpt je ook om je energetische balans te behouden. Door regelmatig gebruik te maken van Detox Clear, kun je een zuivere en gezonde lymfe- en spijsvertering behouden.

Hoe te gebruiken

Detoxen gaat niet alleen over voeding; het is een holistisch proces van loslaten en vernieuwen. De Kleur-Licht olie Detox Clear is speciaal ontworpen om je hierbij te ondersteunen, zowel emotioneel als energetisch. Hier zijn enkele manieren om deze krachtige therapeutische olie te gebruiken:

  1. Ademhaling en Intentie: Begin je dag met een moment van stilte. Breng een paar druppels Detox Clear aan op je handen, wrijf ze samen en adem diep in. Laat de frisse, ophelderende geur je gedachten en intenties voor de dag verhelderen.

  2. Ritueel van Loslaten: Neem een warm bad of een ontspannende douche. Voeg een paar druppels Detox Clear toe aan het water. Terwijl je jezelf onderdompelt, visualiseer je dat je alle negatieve energie en emotionele belasting loslaat.

  3. Massage en Ontspanning: Gebruik de olie tijdens een zelfmassage of een massage door een ander. Breng de olie aan op je onderrug, schouders en andere gebieden waar je spanning voelt. Laat de olie zijn werk doen en voel hoe de spanning wegsmelt.

  4. Meer Balans met acupressuur: In de bijsluiter die in het doosje zit van de Kleur-Licht olie staat een overzicht van energiepunten die je kunt masseren voor meer balans in je lymfe- en vochtcirculatie.

  5. Meditatie en Reflectie: Voeg een paar druppels Detox Clear toe aan de Colour Vibrational Bodylotion. De aroma helpt je om dieper te ontspannen en je aandacht naar binnen te richten. Dit is een perfect moment om te reflecteren op wat je wilt loslaten en wat je wilt verwelkomen.

  6. Bij je Volgende Detox: Of je nu een detox-dieet volgt of je geest en lichaam wilt reinigen, gebruik de olie als een dagelijkse herinnering om oude patronen en negativiteit achter je te laten.

De Kleur-Licht olie Detox Clear ondersteunt je bij het creëren van ruimte voor nieuwe mogelijkheden en groei. Omarm deze kans voor vernieuwing en laat de olie je helpen om je pad naar een gezonder, lichter leven te verkennen.

Wil je graag persoonlijke begeleiding? Neem dan even contact op.

Kleur-Licht olie Detox Clear: Jouw Pad naar Vernieuwing!

Geuren & plantenkracht
De geur van Himalayaceder brengt een diepe verzachting en helpt je om oude lasten los te laten, waardoor je ruimte maakt voor een nieuw evenwicht. Pompelmoes stimuleert je bloed- en vochtcirculatie, waardoor het lichaam op natuurlijke wijze wordt aangemoedigd om te ontgiften en nieuwe energie op te bouwen.

Met Cipres in de mix verhoog je je weerstand en versterk je je lichaam in tijden van zwakte. Deze olie heeft een regulerend effect op je vochthuishouding en stimuleert een gezonde circulatie, wat essentieel is voor een vitale en gebalanceerde levensstijl. Nieuw-Caledonisch sandelhout voegt hier nog een extra dimensie aan toe door niet alleen je bloed- en lymfecirculatie te bevorderen, maar ook door je geest een positieve oppepper te geven.

Zeevenkel werkt diep reinigend, ondersteunt je spijsvertering, en helpt je lichaam bij het afvoeren van onzuiverheden. Ondertussen draagt Scharlei bij aan een gezonde bloedcirculatie en een gebalanceerde menstruatiecyclus, terwijl Sesamolie je algehele welzijn verbetert, zowel lichamelijk als geestelijk.

Als basis biedt Sesamolie een zachte, voedende werking die zowel je lichaam als geest ten goede komt, en zorgt dat je je weer energiek en in balans voelt.

Verbeterde Energie en Vitaliteit
Door je lymfesysteem en spijsvertering te zuiveren, kun je een nieuwe bron van energie en vitaliteit aanboren. Detox Clear helpt je om je lichaam in topconditie te houden, zodat je je voorbereid voelt op de uitdagingen van het dagelijks leven.

Ervaar de Kracht van Detox Clear
Ontdek de voordelen van de Kleur-Licht olie Detox Clear om je lichaam te ontgiften en je lymfesysteem en spijsvertering te zuiveren. Voel hoe je vochtbalans wordt gereguleerd en je lichaam in balans komt, zodat je een optimale gezondheid kunt behouden. Laat de Kleur-Licht Olie Detox Clear je begeleiden naar een leven vol zuiverheid en vitaliteit.

Unieke Synergie van Planten, Gekleurd Licht, Edelstenen en Geometrie
De kracht van Detox Clear ligt in de unieke synergie van zorgvuldig geselecteerde planten, gekleurd licht, edelstenen en geometrische patronen. Deze holistische benadering zorgt voor een diepgaande ondersteuning op meerdere niveaus, waardoor je lichaam, geest en ziel in balans komen.

Kleur-Licht olie Detox clear

  • Ontgiften en zuivering
  • Regulatie vochtbalans
  • Gebruik samen met de Detox Immune voor een optimaal detox resultaat

Download de PDF  Detox clear
Download de PDF Body lotion & Detox Clear
Ontdek de kracht van onze Detox Clear olie en geef jezelf de kans om te vernieuwen en in balans te komen—een essentiële stap naar een gezonder, vitaler leven!

Bestel bij je Kleur-Licht olie therapeut/verdeler

Kies om in je kracht te komen, elke dag opnieuw
Met Kleur-Licht olie Detox Clear geef je jezelf de kans om opnieuw te beginnen. Deze therapeutische holistische olie biedt je een krachtige ondersteuning in je dagelijks leven, zodat je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en spiritueel kunt ontgiften en vernieuwen. Sta jezelf toe om deze zuivering te ervaren en ontdek hoe deze olie je helpt om in je kracht te komen, elke dag opnieuw.

Boek je Herbronningskuur Colour Transformation Detox & Clear 
Heb je hierin interesse? Neem dan even contact op.

** Lees ook de Blog over de werking van de Kleur-licht olie Detox Immune

Meer inspirerende Blog artikels hieronder

Ken je iemand die deze kennis goed kan gebruiken? Delen maar :-)

Sharing is caring!

Heb je nog vragen over dit product?
Inge helpt je graag verder!

 Facebook      E-mail  Instagram